226
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-226,page-child,parent-pageid-2,stockholm-core-1.0.4,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Title Image

Ledarskap

Training for trainers – mångfald, jämställdhet, diskriminering

Visdom utbildning erbjuder följande ledarskapsutbildningar:

 

Training for trainers – mångfald, jämställdhet, diskriminering

Kursledare: Kristina Gow

Denna utbildning är processinriktad och syftar till att deltagarna ska få lära sig olika metoder samt att använda olika verktyg i sin ledarroll. Metodmaterial ingår. Vi fokuserar på de ämnen deltagarna kommer att ha nytta av som tex jämställdhet, mångfald, diskriminering, kränkande särbehandling, trakasserier etc. Metodmaterial skräddarsys för varje utbildning.

Följande moment kan ingå:

  • Om Paulo Freires pedagogik
  • Grupputveckling och gruppdynamik
  • Dialogpedagogik
  • Presentation av värderingsövningar
  • Presentation av kreativa övningar
  • Presentation av dramaövningar
  • Hur skapa ”Egna övningar” utifrån de ämnen en vill ha dialog om?
  • Ledarträning

Uppföljande coachning.

SÄG IFRÅN!

Ett metodmaterial med metoder och övningar för att skapa dialog om arbetskulturen utifrån ett jämställdhets- och mångfaldsperspektiv.

”Jag tar den som lyssnar på mig vid handen och leder honom fram till fönstret. Jag har ingen lära att komma med, men jag för ett samtal”

Martin Buber

Visdom Utbildning erbjuder workshops, föreläsningar och kurser som designas utifrån kundens behov. Tiden på utbildningarna kan variera alltifrån ett par timmar till flera dagar.
I en workshop jobbar vi både med att ge ny kunskap och att skapa medvetenhet. Här varvas interaktiva övningar med korta teoripass. Dialogen står i centrum.
En föreläsning är oftast inte längre än en timme och här presenteras teori samt ges möjlighet till korta diskussioner.
Kurser kan vara en längre tid med antingen sammanhängande kursdagar eller längre uppehåll mellan kursdagarna. Då kan tex eget arbete utföras.