8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,page-parent,stockholm-core-1.0.4,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Visdom utbildning

Kristina Gow, som har arbetslivserfarenhet inom rättsväsendet och Svenska kyrkan, har arbetat med utbildningar och workshops  i drygt 19 år. Hon har väglett och inspirerat tusentals deltagare till nya tankemönster – för jämställdhet och mångfald, mot diskriminering och fördomar, utifrån ett normkritiskt perspektiv. Kristinas övertygelse är att dessa frågor är kopplade till lönsamhet, både på ett socialt och ekonomiskt plan. Målet är att bidra till inkluderande, hållbara arbetsmiljöer och starka varumärken. 

Visdom Utbildning grundades 1999 med Kristina Gow som verksamhetsansvarig. Med stort intresse för personlig utveckling, har Kristina byggt upp en bred kompetens inom områdena mångfald, jämställdhet, diskriminering, trakasserier, kränkande särbehandling och värdebaserat ledarskap. Kristina är speciellt intresserad av kulturperspektivet i organisationer, dvs de betydelser som påverkas av normer, värderingar och beteende.

 

Hon har bland annat utvecklat en process där värderingsövningar och forumspel används för att fördjupa kunskapen om härskartekniker.

 

Som en självklar utgångspunkt för verksamheten hos Visdom Utbildning vilar övertygelsen om alla människors lika värde och om att olikheter är tillgångar.

 

Hållbar utveckling är ett ledord för företaget. Visdom Utbildning har samarbetspartners inom flera olika yrkeskategorier, alla med ett starkt engagemang för hållbart ledarskap.

 

Kristina: ” Jag tycker omvärldsbevakning är spännande och vill alltid som pedagogisk ledare vara i framkanten när det gäller mina intressen! Därför vidareutbildar jag mig ständigt! Min senaste utbildning 2017, ledde till att jag nu är certifierad ledare för programmet Hållbar förändringsledning” (se mer under rubriken Ledarskap).

”Innerlighet är att vara närvarande i sig själv”

– Sören Kirkegaard

Följ oss på Facebook

Följ senaste nytt, reflektioner och aktuella händelser här.